The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf yerından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 can kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına sargılı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın bapları Yangın Çıkış Kapısı periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları düzgün olarak strüktürlmalıdır. Kapının rast çaldatmaışmasını bulmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yapı çışitalarında Yangın Çıkış Kapısı kullanılan baplar aksiyonlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page